Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 13:33

آلبالو پلو با فیله مرغ

آلبالو پلو با فیله مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج باسماتی 4 پیمانه (600 گرم)

کره  100 گرم

آلبالو 1 کیلوگرم

شکر 500 گرم

فیلة مرغ 600 گرم

زعفران به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه قدری از کره را در قابلمه مناسبی آبکرده و برنج آبکش کرده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پس از آنکه بخار کرد  به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید. در این فاصله باقیمانده کره را در قابلمه مناسبی آبکرده، آلبالو بدون هسته و شکر را در کره قدری تفت دهید.

اینک آلبالوها را با کفگیر از سس آن جدا کرده و با برنج دم کشیده مخلوط کنید. در صورت نیاز چند قاشق از سس آلبالو  را هم افزوده مخلوط کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید.

حالا آلبالو پلو را در دیس بکشید و با فیله‌های مزه‌دار کرده و تفت داده پلو را بیارائید.

یادآوری1: قدری از پلو را با زعفران آغشته کرده و برای تزئین به همراه خلال پسته روی سطح پلو بریزید.

یادآوری 2:  وقتی آلبالو و شکر به همراه کره روی حرارت قرار گیرد ایجاد آب می‌کند که به آن سس آلبالو می‌گوئیم.

برچسب ها: انواع پلوآشپزی سنتیآلبالو پلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشآلبالوپلو با مرغطرز تهیه آلبالو پلوانواع پلو سنتی ایرانی تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است