Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 آذر 1399 - 18:33

هلیم گندم با گوشت بوقلمون

هلیم گندم با گوشت بوقلمون

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 گندم پوست گرفته 300 گرم

 

گوشت بوقلمون 1 كیلو

 

پیاز 1 عدد

 

نمك به میزان لازم

 

گلاب 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

روغن حیوانی 3 قاشق سوپخوری

 

دارچین برای تزئین به میزان لازم

 

خلال بادام برای تزئین به میزان لازم

 

سینه بوقلمون پخته و ریش كرده (اضافه) 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا گندم له شود. آن‌گاه گوشت را با پیاز و نمك بپزید. حالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از ستخوان جدا سازید و بكوبید. اینك گندم له شده و آب گوشت را به آن بیفزائید و هلیم را بكوبید. اكنون هلیم را روی اجاق گرم كنید، گلاب را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید،

روغن را داغ كنید و روی هلیم بریزید و با دارچین، خلال بادام و بوقلمون بیارائید.

یادآوری: هلیم را با گوشت‌كوب برقی یا غذاساز نكوبید! زیرا تار و پود گوشت از هم جدا می‌شود و هلیم كشدار نمی‌شود!

یادآوری: گوشت هلیم پس از پخت می‌باید یك پیمانه آب داشته باشد.

یادآوری: گندم را با حرارت ملایم و بدون همزدن بپزید.

 

برچسب ها: حلیمهلیم گندم با گوشت بوقلمونهلیم گندمهلیم بوقلمونهلیم با گوشت بوقلمون تعداد بازديد: 1068 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است