Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 شهریور 1399 - 15:18

تاس‌كباب بــــه و آلـو

تاس‌كباب بــــه و آلـو

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن............... 3 قاشق سوپخوری

پیاز حلقه‌ای خرد كرده ...............2 عدد بزرگ

هویج حلقه‌ای خرد كرده................. 2 عدد متوسط

به خرد كرده................ 1 عدد متوسط

آلو ................ 150 گرم

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده ................3 عدد

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد كرده............... 1 عدد بزرگ

نمك، فلفل و زردچوبه ..................به میزان لازم

گرد غوره یا گرد لیمو عمانی.................... 1 قاشق سوپخوری

قرص عصارة بره................. 2 عدد

 آشپزباشی – اعظم گلزار منش :

 

روش‌تهیه

روغن را در قابلمة مناسبی، بریزید و یك ردیف پیاز در آن بچینید. آن‌گاه هویج، به، آلوی خیسانده، گوجه‌فرنگی و سیب‌‍زمینی را لایه لایه، در قابلمه قرار دهید. سپس نمك، فلفل، زردچوبه، گرد غوره و قرص عصارة بره را مخلوط كنید و به تاس‌‌كباب بیفزائید. حالا در قابلمه را بگذارید و تاس‌كباب را به مدت تقریبی 2 ساعت، روی حرارت ملایم بپزید.

 

خواص به

میوه به معروف است به سیب طلایی و برای درمان بسیاری از بیماری ها از قبیل افسردگی ، زخم معه و بیماره های قلبی از گذشته تا کنون مورد استفاده بوده است. همانطور که در این بخش از سلامت نمناک خواهیم گفت به، مانند بسیاری از میوه ها غنی از مواد مغذی، مانند:ویتامین های آ، ب،ث، فیبر و همچنین مواد معدنی، مانند:پتاسیم، مس، سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم است و کم چرب می باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیتاس کبابتاس کباب به آلوطرز تهیه تاس کبابخواص به تعداد بازديد: 71 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟