Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 18:43

آبگوشت كلم قمری (قم)

آبگوشت كلم قمری (قم)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت سردست و قلوه گاه گوسفند 750 گرم

 

كلم قمری پوست گرفته و خردكرده 600 گرم

 

تره‌ی خردكرده 600 گرم

 

شوید خردكرده 350 گرم

 

مخلوط ترخون و مرزه‌ی خردكرده 50 گرم

 

ماش 1/5 پیمانه

 

برنج یك‌دوم پیمانه

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه‌ی مناسبی گوشت و كلم قمری را روی اجاق، بپزید.

آن‌گاه سبزی‌ها، ماش، برنج، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید و بگذارید آبگوشت، بپزد و جا بیفتد.

اینك آبگوشت را بكوبید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: آبگوشت كلم قمری بر خلاف سایر آبگوشت‌ها، آب اضافی ندارد و آن را به صورت گوشت كوبیده، كه می‌باید تند نیز باشد، میل می‌كنند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی سنتیانواع آبگوشتآموزش آبگوشتآشپزباشیآبگوشت كلم قمریآبگوشت قم تعداد بازديد: 2604 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است