Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:58

نرگسی اسفناج

نرگسی اسفناج

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

اسفناج 1 كیلوگرم

روغن مایع به میزان لازم

نمك و فلفل به میزان لازم

پیاز سرخكرده 3 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 4 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

اسفناج را بپزید و در صافی بریزید. آن را بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. آن‌گاه اسفناج را ساتوری كنید و در قدری روغن سرخ نمائید.

حالا نمك، فلفل و پیاز سرخكرده را بیفزائید و تفت دهید. اكنون تخم‌مرغ‌ها را افزوده و در تابه را بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها ببندد. اینك نرگسی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نان میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزي با اسفناجنرگسي اسفناجتهيه نرگسيمواد لازم براي نرگسيروش تهيه نرگسي اسفناج تعداد بازديد: 3375 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است