Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:15

آبگوشت به و لپه (اصفهان)

آبگوشت به و لپه (اصفهان)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت سردست گوسفند 750 گرم

 

پیازخردكرده 1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

لپه یك‌دوم پیمانه

 

به خردكرده 450 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

لیموعمانی خیسانده 3 عدد

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بپزید. آن‌گاه لپه و به را بیفزائید و به مدت 20 دقیقه، بپزید.

اینك رب گوجه‌فرنگی، نمك و لیموعمانی را بیفزائید و صبر كنید آبگوشت بپزد و جا بیفتد.

اكنون آب‌گوشت را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، گوشت را بكوبید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید به‌جای لیموعمانی از 1 قاشق سوپخوری گرد لیموعمانی استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آبگوشتآموزش آبگوشتآشپزباشیآبگوشت اصفهانآبگوشت بهآبگوشت لپه تعداد بازديد: 3464 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است