Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 آبان 1397 - 12:34

هويج پلو با گوشت قورمه (کرمان)

هويج پلو با گوشت قورمه (کرمان)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز ریز خرد كرده 2 عدد متوسط

 

دنبه‌ی گوسفندی خرد كرده 150 گرم

 

فلفل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

گوشت گوسفندی خرد كرده 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

هویج مكعبی خرد كرده 2 عدد

 

سیب‌زمینی مكعبی خرد كرده 2 عدد متوسط

 

زیره‌ی سیاه 1 قاشق سوپخوری

 

روغن محلی یا كره 150 گرم

 

برنج 1 كیلوگرم (حدود 6 پیمانه)

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

پیاز را همراه با دنبه‌ی گوسفندی تفت دهید و قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید.

آنگاه حرارت را كم كنید و بگذارید دنبه كاملا آب شود.

سپس گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و قدری برشته شود. حالا اندكی نمك، فلفل و زردچوبه به آن بزنید.

در این میان هویج، سیب‌زمینی و زیره را نیز در روغن تفت دهید و كنار بگذارید.

اكنون 40 گرم از كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و برنج آبكشیده را همراه با مخلوط هویج، لابه‌لای هم در قابلمه‌ بریزید.

باقیمانده‌ی كره را هم رویش بدهید و هویج پلو را 30 دقیقه دم كنید.

اكنون هویج پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با زعفران حلكرده و گوشت قورمه بیارائید.

یادآوری: اگر مایلید كه گوشت نرم‌تر شود، هنگام پخت قدری آب به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوهویج پلوهويج پلو با گوشت قورمهآشپزی سنتیغذای کرمانگوشت قورمه تعداد بازديد: 840 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است