Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 - 21:47

آبگوشت بادمجان (کرمان)

آبگوشت بادمجان (کرمان)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت سر دست گوسفند 500 گرم

 

نخود یك‌چهارم پیمانه

 

لوبیا سفید یك‌چهارم پیمانه

 

پیاز 1 عدد

 

غوره یك‌دوم پیمانه

 

بادمجان مكعبی خردكرده 2 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و ادویه به میزان لازم

 

سیب‌زمینی خردكرده 3 عدد متوسط

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

گوشت، نخود، لوبیا و پیاز را بپزید. آن‌گاه غوره، بادمجان، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ادویه را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، روی حرارت ملایم، بپزید.

سپس سیب‌زمینی را بیفزائید و صبر كنید تا آبگوشت كاملاً جا بیفتد. اكنون آن را برای پذیرائی، در كاسه‌ی مناسبی بكشید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید آبگوشت را از مخلفات آن جدا كنید و مواد را بكوبید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی سنتیانواع آبگوشتآموزش آبگوشتآشپزباشیآبگوشت بادمجانغذای کرمانیآبگوشت کرمان تعداد بازديد: 708 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است