Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 06:04

سیب پلو کرمانشاهی

سیب پلو کرمانشاهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم :

مرغ تکه شده............... ۸۰۰ تا ۱ کیلو گرم

پیاز خلالی خرد شده .............۱ عدد

برنج............. ۳ پیمانه

سیب زمینی مکعبی ریز خرد شده.............. ۲ عدد متوسط

شوید (شبت) تازه یا خشک شده.............. ۱۰۰ گرم

زعفران سائیده.............. ۱/۴ قاشق چایخوری

کره.............. ۵۰ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و زیره............. به میزان لازم

کشمش پلویی............ ۱/۳ پیمانه

روغن مایع.............. برای سرخ کردن کمی

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاه:

قبل از اینکه فرآیند طبخ کردن را شروع کنیم برنج پاک کرده را شسته و برای ۱ تا دو ساعت خیس می‌کنیم. تکه‌های مرغ را که برای لذیذتر شدن آن می‌توانیم از ران مرغ استفاده کنیم. تکه‌های مرغ را همراه با نمک و پودر فلفل سیاه مزه دار می‌کنیم.

 

بهتر است تکه‌های مرغ را نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهیم تا کاملاً طعم دار شوند. حالا داخل یک قابلمه مناسب ۲ پیمانه آب ریختیم و روی شعله قرار می‌دهیم تا جوش بیاید و بعد پیازی را که خلالی خرد کردیم را اضافه می‌کنیم؛ و بعد تکه‌های مرغ مزه دار شده را اضافه می‌کنیم، کمی زردچوبه به آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تکه‌های مرغ بپزد.

 

بعد از زمان داده شده مرغ‌ها را از آب خارج می‌کنیم. می‌توانیم آن‌ها را داخل آبکشی بریزیم تا کاملاً آب اضافی آن گرفته شود. حالا مرغ‌های پخته شده را در تابه‌ای که مقداری روغن داخل آن ریختیم قرار می‌دهیم و آن‌ها را سرخ می‌کنیم تا دو طرف آن طلایی شود.

۴ تا ۵ پیمانه آب را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. کره را به آب اضافه می‌کنیم.

 

وقتی آب به جوش آمد مقداری زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و تا برنج خوش رنگ‌تر شود و سپس برنج را اضافه می‌کنیم و زیر حرارت را بالا می‌بریم تا آب برنج کاملاً بخار شود. اگر به برنج موقع خیس دادن آن نمک اضافه نکرده بودیم، مقدار مناسبی نمک هم به آب برنج اضافه می‌کنیم.

 

زمانی که آب برنج تبخیر شده بود سیب زمینی‌های سرخ شده را همراه با شوید خرد شده به برنج اضافه می‌کنیم.

برنج را همراه با سیب زمینی و شوید مخلوط می‌کنیم و تکه‌های مرغ سرخ شده را روی برنج می‌چینیم.

 

درب قابلمه را قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا بخار برنج بالا بیاید در این فاصله زعفران را با دو قاشق سوپخوری آب جوش دم می‌کنیم و بعد در گوشه‌ای از سیب پلو می‌ریزیم. حالا اجازه می‌دهیم تا برنج کاملاً بپزد و دم بکشد. در این فاصله کشمش‌ها را که از قبل خیس کردیم را همراه با مقدار کمی روغن روی شعله با حرارت ملایم حدوداً ۱ دقیقه تفت می‌دهیم.

 

وقتی برنج دم کشید، قسمت زعفرانی پلو را جدا کنید و سیب پلو را در ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و بعد پلوی زعفرانی را همراه با کشمش‌های تفت داده شده روی غذا می‌ریزیم و مقداری زیره هم می‌پاشیم و برای تزئین هم از چند شاخه کوچک شوید تازه استفاده می‌کنیم. سیب پلو ما آماده سرو کردن هست. ان شاءالله آن را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذاهای سنتیسیب پلوطرز تهیه سیب پلوسیب پلو کرمانشاهیسیب پلو با مرغ تعداد بازديد: 90 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟