Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 18:51

بریانی گوشت

بریانی گوشت

shooroshirin3

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

فیله گوساله خردكرده 500 گرم

 

سركه سفید 1 قاشق سوپخوری

 

ماست 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

مخلوط ادویه گرام ماسالاوكاری 2 قاشق چایخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز قرمز خردكرده 2 عدد

 

برنج 3 پیمانه

 

قرص عصاره گوشت 2 عدد

 

آب 6 پیمانه (1/5 لیتر)

 

گوجه‌فرنگی ریز خردكرده 380 گرم

 

گشنیز خردكرده 3 قاشق سوپخوری

 

كنسرو نخودفرنگی 1 پیمانه

 

دانه صنوبر یا خلال بادام برشته كرده سه‌چهارم پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا در كاسه مناسبی گوشت، سركه، ماست، ادویه، دارچین، پودر تخم گشنیز و زردچوبه را مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه‌دارید. سپس در ظرف مناسب مایكروویو، روغن و پیاز را بریزید و 6 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد بگذارید تا پیاز نرم شود.

اینك ظرف را از دستگاه بیرون آورید و برنج خیسانده، پیاز، مواد گوشتی مزه‌دار شده، مخلوط قرص گوشت و آب را با هم مخلوط سازید و دوباره به مدت 20 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 70 درصد بگذارید. حالا ظرف حاوی بریانی را از دستگاه بیرون آورید و گوجه‌فرنگی، گشنیز و نخود فرنگی را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس دوباره ظرف را در دستگاه قرار دهید و این بار به مدت 3 دقیقه، با قدرت 100 درصد، بریانی را بپزید. اكنون بریانی را برای پذیرائی، در كاسه مناسبی بكشید و رویش را با دانه صنوبر یا بادام بیارائید.

 

برچسب ها: بریانیآموزش بریانیبریانی گوشتبریانی با گوشتمواد لازم بریانیتهیه بریانیمواد اولیه بریانی تعداد بازديد: 927 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است