Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:18

انارآویج

انارآویج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پیاز.........................1 عدد

مرغ.......................یک‌دوم مرغ متوسط

مغز گردو.....................250 تا 300 گرم

آب انار....................2 پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه.......................به میزان لازم

سبزی (نعناع، جعفری، گشنیز، اسفناج، تره)، چوچاق و خالواش........................ در صورت تمایل500 گرم

سیر......................2 تا 3 حبه

رب انار.....................1 قاشق  سوپخوری

روغن.....................برای سرخ کردن

تخم‌مرغ....................2 عدد

انار دانه شده.........................2 قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید. مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. مغز گردو را آسیاب کنید. آب انار را همراه با کمی آب، زردچوبه، نمک و فلفل همراه با گردو به مرغ اضافه کنید تا مرغ‌ها نیم‌پز شود. سبزی را کاملاً ریزخرد کنید و همراه با سیر و کمی ورغن تفت داده و همراه با رب انار به مرغ و گردو اضافه کنید. خورش را جا بیندازید تا به روغن بیفتد. سپس در ظرف مناسبی ریخته و روی آن دو عدد تخم‌مرغ زده شده سرخ شده ریخته و با انار دانه شده تزئین کنید.

برچسب ها: غذای گیلانیانارآویجطرز تهیه انارآویج تعداد بازديد: 244 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است