Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 00:56

سرگنجشكی

سرگنجشكی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

تمرهندی 1 بسته كوچك

 

روغن مایع به میزان لازم

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

گوشت چرخكرده 300 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

پودر تخم‌گشنیز 1 قاشق چایخوری

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

تمرهندی را با دو پیمانه آب مخلوط كنید و از صافی عبور دهید. آن‌گاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید و پیازخرد كرده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس پیاز رنده‌كرده، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌گشنیز را با هم مخلوط كنید و از آن كوفته ریزه بسازید.

پیازداغ، تمرهندی صاف‌كرده و دو پیمانه آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا كوفته‌ ریزه‌ها را در این سس بریزید و با حرارت ملایم، بپزید. اكنون شكر و دارچین را بیفزائید و همراه با نان یا برنج میل كنید.

 

برچسب ها: سرگنجشكیآموزش سرگنجشكیروش تهیه سرگنجشكیمواد لازم سرگنجشكیآشپزی با سرگنجشكیتهیه سرگنجشكیمواد اولیه سرگنجشكی تعداد بازديد: 921 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟