Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:27

قره جوش قره قروت(ثمره)

قره جوش قره قروت(ثمره)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سير..................يك قاشق غذا‌خوري پر، خرد شده

آرد.....................3 قاشق غذا‌خوري

پياز داغ.................. يك تا 2 قاشق غذا‌خوري

آب......................به میزان لازم

قره‌قروت...............به میزان لازم

 

طرز تهيه‌كشك جوش یا کاله جوش

پياز داغ.......................یک‌سوم پیمانه

مغز گردو.................یک‌دوم پیمانه

زردچوبه..................... یک‌دوم قاشق چایخوری سرخالی

نعنا داغ ..................2 قاشق سوپخوری

كشك............... سه چهارم تا یک پیمانه

سير داغ در صورت دلخواه...................... یک قاشق چایخوری

گردو........................براي تزيين

روش‌تهیه

سير و آرد را تفت داده سپس پیازداغ و آب را بريزيد. قره قروت را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد و نمک آن را اندازه کنید.

این غذا طبع خنكي دارد و بسيار مفيد است.

 پیازداغ را در قابلمه‌ای ریخته، مغز گردوی ریز خرد شده و زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید.‌ نعنا داغ یا نعنای خشک را نیز افزوده، هم زده و به میزان لازم آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. پس از 15 الی 20 دقیقه کشک را اضافه و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید.

مقدار مغز گردو را می‌توانید کم یا زیاد کنید.

در صورت دلخواه می‌توانید سیرداغ را هم اضافه کنید.                  

مناسب پاییز و زمستان است.

برچسب ها: غذای سنتیقره جوش قره قروتطرز تهیه قره جوش قره قروت تعداد بازديد: 817 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است