روشتهیه
سير و آرد را تفت داده سپس پیازداغ و آب را بريزيد. قره قروت را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد و نمک آن را اندازه کنید.
این غذا طبع خنكي دارد و بسيار مفيد است.
پیازداغ را در قابلمهای ریخته، مغز گردوی ریز خرد شده و زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید. نعنا داغ یا نعنای خشک را نیز افزوده، هم زده و به میزان لازم آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. پس از 15 الی 20 دقیقه کشک را اضافه و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید.
مقدار مغز گردو را میتوانید کم یا زیاد کنید.
در صورت دلخواه میتوانید سیرداغ را هم اضافه کنید.
مناسب پاییز و زمستان است.