Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 07:38

روش تهیه پیاز داغ

روش تهیه پیاز داغ

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیاز خردكرده 250 گرم (2 عدد متوسط)

 

روغن مایع مخصوص سرخ كردنی 250 میلی‌لیتر

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

پیاز را با چاقوی تیز یا در دستگاه غذاساز خرد كنید و چنانچه پیاز خیلی آبدار بود، آن را به مدت یك ساعت روی پارچه تمیز نخی پهن كنید تا آب پیاز گرفته شود.

آن‌گاه روغن را در تابه مناسب و گودی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا پیاز را در روغن بریزید و قدری آن را هم بزنید. اكنون صبر كنید تا پیاز سبك و نرم شود.

 آن گاه به آرامی آن را هم بزنید تا پیاز طلایی رنگ شود. اینك پیازداغ را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

یادآوری1: هنگام سرخ كردن، پیاز باید كاملاً در روغن غوطه‌ور باشد تا پیاز داغ مطلوبی داشته باشید.

برچسب ها: روش تهیه پیاز داغانواع روش تهیه پیاز داغطرز تهیه پیاز داغآموزش پیاز داغمواد اولیه پیاز داغپیاز داغ تعداد بازديد: 2349 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است