Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:58

قلیه ماهی هوور

قلیه ماهی هوور

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

سیر خردكرده 4 حبه

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد

 

شنبلیله و گشنیز خرد كرده 500 گرم

 

تمرهندی 100 گرم

 

ماهی هوور 300 گرم

 

آرد 50 گرم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز یك‌هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه سبزی را بیفزائید و تفت دهید.

سپس تمرهندی را همراه با 2 پیمانه آب گرم در كاسه‌ی مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا هسته‌های آن جدا شود و بعد آن را صاف كنید.

حال عصاره‌ی تمرهندی را به سبزی بیفزائید و روی حرارت ملایم بپزید تا قلیه جا بیفتد.

اكنون ماهی را تكه‌تكه كنید و در مخلوط آرد، زردچوبه، نمك و فلفل بغلتانید و در روغن سرخ كنید.

آن‌گاه ماهی سرخكرده را به قلیه بیفزائید و 15-20 دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید تا ماهی نیز مزه‌دار شود.

اینك قلیه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

یادآوری1: میزان شنبلیله باید یك سوم میزان گشنیز باشد.

یادآوری2: در این دستور از ماهی سنگسر نیز می‌توانید استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآشپزی دریاییمزه دار کردن ماهیدستور پخت ماهیقلیه ماهی هوورماهی سنگسر تعداد بازديد: 4296 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است