Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 23:33

كته باقلا

كته باقلا

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 600 گرم

 

بلغور 150 گرم

 

لپه باقلای زرد 150 گرم

 

كره 200  گرم

 

زردچوبه 1/5 قاشق چایخوری

 

آب‌جوش 6 پیمانه (یك‌ونیم لیتر)

 

زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

پیازداغ 1 پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

برنج، بلغور و باقلا را از شب قبل بخیسانید.

آن‌گاه كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.

زردچوبه را بیفزائید و قدری تفت دهید.

سپس برنج، بلغور، باقلا و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.

حالا زعفران، نمك و نیمی از پیازداغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

همینكه آب برنج كشیده شد، آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم كنید.

اكنون كته را در دیس بكشید و با باقیمانده‌ی پیازداغ بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزی رمضانكته باقلاآشپزی با باقلادستور تهیه كته باقلا تعداد بازديد: 1507 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است