Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:02

ته‌چين‌سبزى پلوى‌لقمه‌اى

ته‌چين‌سبزى  پلوى‌لقمه‌اى

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

برنج آبكش کرده      ٢ پيمانه
سبزى پلوئی     یک پیمانه
ماست چكيده     ٢ قاشق سوپخورى
زرده تخم مرغ     ١ عدد
زعفران غليظ     ١ قاشق چايخورى
روغن مايع     ٢ قاشق سوپخورى
ماهى تيلاپيا      ١ عدد
نمك و فلفل     به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی : 

روش تهيه

برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مايع را مخلوط کنید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده داخل قالب‌های ساوارين بریزید و خوب فشار دهيد تا منسجم شود. سپس در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجة سانتیگراد به مدت ٢٠ دقيقه بگذارید تا بپزد. حالا ماهى تيلاپيا  را که با نمک و فلفل و زعفران مزه دار كرده‌اید، در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت يك ربع پخته و به تكه‌هاى يك اندازه درآورده و روى ته چين‌هاى آماده کرده قرار دهيد

برچسب ها: ماهی تیلاپیاسبزی پلو با ماهیته چین سبزی پلوسبزی پلو قالبیطعمدار کردن ماهی تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است