Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:20

دیزی مشهدی

دیزی مشهدی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

گوشت گوسفندی یک کیلو گرم

پیاز خلالی  یک عدد بزرگ

دنبه 200 گرم

رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری

زردچوبه یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

لپه 100 گرم

سیب زمینی  3 عدد متوسط

لیمو عمانی خیسانده 5 عدد

آب گوجه فرنگی 500 میلی‌لیتر

آشپزباشی - بیتا فرخ مقدم

گوشت، پیاز، دنبه، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را در ظرف مخصوص دیزی بریزید و به میزان کافی آب اضافه کنید و  آن را روی حرارت اجاق بگذارید تا آرام آرام بپزد.

حالا لپه، سیب‌زمینی، لیمو عمانی و آب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و صبر کنید تا دیزی پخته و آماده شود.

برچسب ها: آشپزباشیدیزی مشهدیآبگوشت مشهدیبیتا فرخ مقدمطرز تهیه دیزی مشهدی تعداد بازديد: 320 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است