Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آبان 1399 - 11:10

هلیم‌ گندم

هلیم‌ گندم

shooroshirin5

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

گندم 300 گرم

 

گوشت گردن(گوسفند) 1 كیلوگرم

 

پیاز 1 عدد متوسط

 

نمك به میزان لازم

 

گلاب 80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

 

روغن حیوانی 3 قاشق سوپخوری

 

دارچین برای تزئین به میزان لازم

 

خلال بادام برای تزئین به میزان لازم

 

سینه‌ی بوقلمون پخته و ریش كرده 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در كاسه‌ی دستگاه غذاساز له كنید. آن‌گاه گوشت را با پیاز و نمك بپزید.

حالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از استخوان جدا سازید و بكوبید. اینك گندم له كرده و آب گوشت را به آن بیفزائید و هلیم را بكوبید.

اكنون هلیم را روی اجاق گرم كنید، گلاب را بیفزائید و مخلوط نمائید.

حالا هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید، روغن را داغ كنید و روی هلیم بریزید و با دارچین، خلال بادام و بوقلمون بیارائید.

یادآوری1: هلیم را با گوشتكوب برقی یا غذاساز نكوبید! زیرا تاروپود گوشت از هم جدا می‌شود و هلیم كشدار نمی‌شود!

یادآوری2: گوشت هلیم پس از پخت می‌باید یك پیمانه آب داشته باشد.

یادآوری3: گندم را با حرارت ملایم و بدون هم زدن بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیهلیم‌ گندمآموزش حلیمانواع هلیمدستور تهیه حلیممواد لازم هلیمروش تهیه حلیم تعداد بازديد: 1225 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟