Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 آذر 1399 - 07:00

اسلامبولی پلو

اسلامبولی پلو

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 600 گرم

 

روغن یا كره 150 گرم

 

گوشت مغز ران قیمه‌ای خرد كرده 350 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

كنسرو گوجه‌فرنگی پوره كرده 1 قوطی 500 گرمی

 

سیب‌زمینی خلالی خرد كرده 250 گرم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برنج را از شب قبل یا از 4 ساعت پیش بخیسانید.

نیمی از روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را بیفزائید و تفت دهید.

آن‌گاه نمك، فلفل‌، زردچوبه و گوجه‌فرنگی را بیفزائید، در تابه را بگذارید و صبر كنید گوشت بپزد.

سپس برنج، خلال سیب‌زمینی، زعفران و750 میلی‌لیتر آب به آن بیفزائید و بگذارید آبش كشیده شود.

حالا كته را به مدت 30 دقیقه دم كنید و باقیمانده‌ی روغن را بیفزائید.

اكنون اسلامبولی پلو را برای پذیرائی در دیس بكشید.

روزه داران بخوانند

دو هفته مانده به ماه رمضان به افراد سیگاری و یا كسانی كه عادت به نوشیدن پی در پی چای، قهوه یا نوشابه دارند توصیه می‌شود به تدریج از میزان كشیدن سیگار و نوشیدن چای، قهوه یا نوشابه‌ی خود بكاهند و هر روز با فاصله‌گذاری بیشتر بین دفعات تكرار، مصرف خود را كاهش داده و تحمل خود را افزایش دهند تا در ماهی كه پیش رو دارند، به سردرد و افت قندخون ناشی از عكس‌العمل بدن در قبال قطع ناگهانی موارد فوق مبتلا نگردند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با گوشتآموزش پلوانواع پلوآشپزی با سیب زمینیآشپزی رمضاناسلامبولی پلودستور تهیه اسلامبولی پلو تعداد بازديد: 1113 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟