Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 11:29

بادمجان گوده

بادمجان گوده

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان قلمی 18 عدد

 

نمك به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

گردوی آسیاب كرده 200 گرم

 

زولنگ آسیاب كرده 2 دسته (100 گرم)

 

سیر له كرده 5 حبه

 

رب انار 50 گرم (3 قاشق سوپخوری)

 

گوجه‌فرنگی 6 عدد متوسط

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و از درازا برشی روی آن ایجاد كنید. آن‌گاه رویشان نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید.

در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و بادمجان‌ها را در آن سرخ كنید.

سپس گردو، زولنگ و سیر را در همان تابه‌ تفت دهید و رب انار را بیفزائید. حالا داخل بادمجان‌ها را با مخلوط گردو و سبزی پر كنید و در تابه‌ی مناسبی بچینید.

اینك دایره‌ای از سر گوجه‌فرنگی‌ها بردارید، داخلشان را خالی كنید و اندكی نمك بپاشید.

اكنون داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مخلوط گردو پر كنید و دایره‌ی جدا كرده از گوجه‌فرنگی را سر جایش بگذارید، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را هم كنار بادمجان‌ها بچینید.

اندكی آب در تابه بریزید و بادمجان گوده را بپزید تا بادمجان و گوجه‌فرنگی قدری نرم شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با بادمجانغذا با بادمجانغذای شمالیآشپزی شمالیدستور بادمجان گودهبادمجان گوده تعداد بازديد: 1300 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است