Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 08:58

كله جوش با بادمجان

كله جوش با بادمجان

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مخصوص سرخ‌كردن به میزان لازم

بادمجان مكعبی خرد كرده 5 عدد قلمی

نمك به میزان لازم

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

نعنا خشك 1 قاشق چایخوری

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

كشك 500 گرم

نان خشك تافتون یا سنگك به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

در تابه‌ی مناسبی، به میزان كافی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. روی بادمجان‌ها نمك بپاشید و در روغن سرخ كنید.

آن‌گاه پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی، نعنا و زردچوبه را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، آب و كشك را بیفزائید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا كله‌جوش جا بیفتد.

حالا نان خشك را در كاسه‌‌های كوچك پذیرائی، بریزید و كله‌جوش را بیفزائید. سپس رویشان بادمجان بریزید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیبادمجانآشپزی با بادمجانغذا با بادمجانکله جوش با بادمجاندستور کله جوشکله جوش تعداد بازديد: 593 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است