Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 23:14

شامی بابلی

شامی بابلی

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت بدون استخوان خرد كرده 500 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سبزی معطر خرد كرده (جعفری، اوجی، زولنگ، اناریجه، شوید و برگ سیر) از هر كدام 1 دسته (50 گرم)

 

سیب‌زمینی پخته 2 عدد متوسط (350 گرم)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

آب نارنج یك‌سوم پیمانه در صورت دلخواه 80 میلی‌لیتر

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی

 

گوشت و پیاز را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید.

آن‌گاه گوشت، پیاز، سبزی و سیب‌زمینی را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید تا صاف، یكدست و نرم شود.

حالا نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و 2 دقیقه‌ی دیگر دستگاه را روشن نگه دارید.

سپس در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق‌ گرم كنید.

اكنون هر بار به اندازه‌ی نارنگی از مایه‌ی فراهم كرده بردارید و در دستتان پهن كنید و وسط آن را با نوك انگشت سوراخ نمائید.

شامی‌ها را در روغن سرخ كنید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.

اكنون شامی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه‌فرنگی و خیارشور بیارائید.

یادآوری 1: در صورت دلخواه می‌توانید پس از سرخ كردن شامی، آن را در تابه بچینید، آب نارنج را بیفزائید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

یادآوری 2: اگر سبزی‌های محلی در دسترستان نبود می‌توانید از مخلوط انواع سبزی معطر استفاده كنید.

 

برچسب ها: غذای شمالیآشپزی شمالیدستور شامی بابلیروش تهیه شامیانواع شامیآموزش شامیشامی بابلی تعداد بازديد: 1676 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است