Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 10:19

شش‌انداز

شش‌انداز

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

گوشت گوسفند یا گوساله قیمه‌ای خرد كرده 300 گرم

 

پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

گردو‌ی آسیاب كرده  250 گرم

 

کنجد آسیاب كرده 200 گرم

 

دانه انار خشك آسیاب كرده  50 گرم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

آب انار ترش 250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

 

شکر در صورت دلخواه 2 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 4-6 عدد

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

قدری از روغن را در قابلمه مناسبی بریزید، گوشت را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ و زردچوبه را بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال قدری آب به آن اضافه كنید و بگذارید گوشت نیم‌پز شود.

سپس گردو، كنجد و انار را درون گوشت بریزید، نمك، فلفل، آب انار و شكر را بیفزائید و صبر كنید خورش روی حرارت ملایم، جا بیفتد. اینك تخم‌مرغها را نیمرو كنید، خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و نیمرو را رویش بگذارید.

یادآوری1: می‌توانید به جای آب انار، از یك قاشق سوپخوری رب انار استفاده كنید.

یادآوری2: می‌توانید شش‌انداز را با كوفته‌ریزه و یا بدون گوشت نیز تهیه كنید.

 

برچسب ها: شش‌اندازآموزش شش‌اندازروش تهیه شش‌اندازمواد لازم شش‌اندازتهیه شش‌اندازمواد اولیه شش‌اندازآشپزی با شش‌انداز تعداد بازديد: 974 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است