Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 - 21:50

آبگوشت كشك بادمجان (گرمسار)

آبگوشت كشك بادمجان (گرمسار)

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

نخود و لوبیا 1 پیمانه

 

لوبیا چیتی یك‌دوم پیمانه

 

عدس یك‌دوم پیمانه

 

گوشت گردن گوسفند 1 كیلوگرم

 

پیاز 1 عدد درشت

 

بادمجان ورقه كرده و سرخكرده 4 عدد درشت

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

كشك 1 پیمانه

 

سیر سرخكرده 4 حبه

 

نعنا داغ 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری: آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی سنتیغذای گرمسارپیش غذادستور آشآشپزباشیآبگوشت كشك بادمجانآبگوشت گرمسار تعداد بازديد: 496 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است