Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:02

اِمگِشت پلو

اِمگِشت پلو

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 برنج 2 پیمانه

 

روغن مایع به میزان لازم

 

پیاز خردكرده 1 عدد متوسط

 

گردوی خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

كشمش پلوئی یك‌دوم پیمانه

 

ماهی تن 1 قوطی

 

نمك، فلفل، ادویه و دارچین به میزان لازم

 

گرد لیموعمانی 1 قاشق چایخوری

 

گشنیز خردكرده 300 گرم

 

شنبلیله خردكرده 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبكش كنید. آن‌گاه در تابه مناسبی روغن بریزید، روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس گردو، كشمش و ماهی تن را بیفزائید و قدری تفت دهید.

حالا در تابه دیگری 2 قاشق‌سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. ادویه، گردلیمو، نمك، فلفل و دارچین را بیفزائید و تفت دهید. اینك همه مواد را، با برنج و سبزی، مخلوط كنید.

حال در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید، مخلوط برنج را بیفزائید و آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه، دم كنید. سپس پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید 5 حبه سیر له‌كرده را با پیاز مخلوط كنید و تفت دهید.

 

برچسب ها: انواع پلوپلوی سنتیپلوی ایرانیاِمگِشت پلوپلوی جنوبی تعداد بازديد: 1439 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است