Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:59

کباب مرغ گشنیزی

کباب مرغ گشنیزی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخکرده کم چرب 600 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد درشت

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر تخم‌ گشنیز یک دوم قاشق چایخوری

زیره یک چهارم قاشق چایخوری

گشنیز خرد کرده یک پیمانه

کره یا روغن  به میزان لازم

گوجه گیلاسی به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه،‌تخم گشنیز و زیره را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید .

گشنیز را نیز بیفزائید و یک دقیقه دیگر ورز دهید. حالا هر بار با دست مرطوب یک گلوله از گوشت را برداشته در دست فرم دهید و به سیخ چوبی یا فلزی بکشید.

سپس در تابه چربکرده یا صفحه گریل آن را کباب کنید و به همراه گوجه‌های کبابی و نان میل نمائید. در صورت دلخواه از برنج هم می‌توان استفاده کنید.

برچسب ها: انواع کبابکباب مرغانواع غذا با گوشت مرغکباب مرغ گشنیزیطرز تهیه کباب مرغانواعد غذا با گوشت مرغمواد لازم برای تهیه کباب مرغ تعداد بازديد: 1767 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است