Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مهر 1399 - 15:58

ترشِ پلو (گیلان)

ترشِ پلو (گیلان)

shooroshirin5

0 0

متوسط

11 نفر

مواد مورد نیاز

كله‌پاچه 1 دست

 

آب 8 پیمانه (2 لیتر)

 

برگ‌بو 3 عدد

 

پیاز خرد كرده 1 عدد درشت

 

سیر 5 حبه

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

برنج 750 گرم

 

آب كله‌پاچه 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

سیر له كرده 3 حبه

 

پودر گلپر 1 قاشق چایخوری

 

پودر اوجی خشك 1 قاشق سوپخوری

 

قره‌ قروت 100 گرم

 

كره 30 گرم

 

برگه‌ی زردآلو، خرد كرده 7 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

كله‌پاچه را تمیز كنید، بشوئید و همراه با آب، برگ بو، پیاز، سیر، زردچوبه، نمك و فلفل در قابلمه بریزید و به مدت تقریبی 4 ساعت در زودپز بپزید.

آن‌گاه برنج را بشوئید و بخیسانید. سپس آن را در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید.

حالا آب كله‌پاچه را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و سیر، گلپر، پودر اوجی و قره‌ قروت را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

استخوان‌های كله‌پاچه را جدا سازید و در مخلوط آب كله‌پاچه بریزید و 15 دقیقه روی حرارت بجوشانید.

سپس دوباره كله‌پاچه را از آبش جدا كنید و برنج آبكشیده را در آب كله‌پاچه بریزید و اندكی بجوشانید.

اكنون كله‌پاچه را نیز روی برنج بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، دم كنید. كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.

حالا برگه‌ی زردآلو را در كره تفت دهید، ترش پلو را در دیس مناسبی بكشید و با برگه‌ی زردآلو بیارائید.

یادآوری: اگر اوجی در دسترستان نبود از پودر سوسن‌عنبر خشك كه در عطاری‌ها یافت می‌شود استفاده كنید.

 

تعداد بازديد: 1053 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است