Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 01:52

عدسی

عدسی

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

عدس  380 گرم (2 پیمانه)

 

سیب‌زمینی خردكرده 1 عدد متوسط

 

كره 100 گرم

 

پودر آویشن 2 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

كره‌ آبكرده 25 گرم

 

پودر آویشن (اضافی) یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

عدس را بشوئید و همراه با سیب‌زمینی بپزید تا كاملاً له شود و تقریباً آبش كشیده شود. آن‌گاه عدس و سیب‌زمینی را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

حالا پوره‌ عدس، پوره‌ سیب‌زمینی، كره، آویشن و نمك را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و 3-4 ساعت روی حرارت نگه دارید. چنانچه عدسی سفت بود، قدری آب جوش به آن بیفزائید. اینك عدسی را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با كره‌ آبكرده‌ و آویشن بیارائید.

برچسب ها: عدسیپخت غذا با عدستهیه عدسیانواع عدسیمواد اولیه عدسیآشپزی با عدس تعداد بازديد: 1605 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است