Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:45

پاستا قالبی سبزیجات

پاستا قالبی سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

 مــواد لازم:

پیازچه خرد شده  ...............   2 قاشق سوپخوری

كرفس خرد شده  .............   3 قاشق سوپخوری

سوسیس  ............   150 گرم

سیر رنده شده   .............  2 حبه

روغن ............    مقداری

نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه كاری   ..............  مقداری

جعفری خرد شده   ..........  3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ   ..............  3 عدد

ماست خامه‌ای ............    300 گرم

زعفران دمكرده   ............  1 قاشق سوپخوری

پاستا فوسیلی سبزیجات (آبكش شده) ............    300 گرم

طرز تهیه :

پیازچه را نگینی خرد كنید و در ظرف بریزید. كرفس نگینی خرد شده را به آن بیفزایید. سوسیس را هم رنده درشت نموده، به همراه سیر اضافه كنید. مقداری روغن در ظرف بریزید و شعله را روشن نمایید. حالا مقداری ادویه و نمك به مواد  اضافه كنید و هم بزنید تا تمامی مواد سرخ شوند. سپس جعفری خرد شده را بریزید و شعله را خاموش كنید. كاسه گودی بردارید و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنید و با چنگال یا همزن بزنید. سپس ماست را بیفزایید و پس از آن، زعفران دمكرده را نیز با مواد تركیب كنید. حالا مخلوط آماده سوسیس و سبزیجات را در این سس بریزید و پاستای آبكش كرده را اضافه نمایید. كف ظرف پیركس روغن ریخته، مایه آماده فوق را در آن بریزید. سپس روی آن را با قاشق صاف كنید و درِ ظرف را بگذارید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن نمایید و ظرف را در طبقه وسط به مدت 40 دقیقه قرار دهید. در 10 دقیقه پایانی، درِ ظرف را بردارید تا سطح پاستا طلایی شود.

برچسب ها: پاستاسس پاستاپاستا رژیمیپاستا قالبیسس سبزیجاتپاستا با سوسیس تعداد بازديد: 665 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است