Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:13

دلمه فلفل با سویا

دلمه فلفل با سویا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

 روغن به میزان لازم

سویای خیسانده یک پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

سبزی دلمه ریز‌خردکرده 100 گرم

(ترخون، مرزه، تره، شوید، نعنا، گشنیز)

برنج آبکش کرده 2 پیمانه

لپه پخته یک‌دوم پیمانه

فلفل دلمه‌‌ای رنگی 4 عدد

آب گوجه‌فرنگی 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه سویا، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید.

حالا پیازداغ، سبزی و رب گوجه‌فرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر آن را هم بزنید.

سپس از روی حرارت برداشته، برنج و لپه را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

اینک سر فلفل‌ها را به آرامی با کارد تیزی جدا سازید، تخم آن را خارج کنید و درون فلفل‌ها را با مواد فراهم کرده پر نمائید.

سپس در فلفل را بگذارید و با خلال دندان آن را محکم کنید.

حالا فلفل‌های پر شده را در تابه دیواره بلندی قرار دهید، آب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و نمک و فلفل بیفزائید و با حرارت ملایم و در بسته دلمه‌ها را 30-45 دقیقه بپزید.

برچسب ها: انواع دلمهآشپزباشیاعظم گلزارمنشآشپزی با سویادلمه فلفل با سویاآشپزی ویژهانواع غذا با سویادلمه فلفل دلمه ای تعداد بازديد: 5771 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است