Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 آذر 1399 - 19:03

پاستا با سس آووکادو

پاستا با سس آووکادو

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 پاستای شکلدار 250 گرم

 

روغن کنجد 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خرد کرده 6 ساقه

 

سیر له کرده 1 حبه

 

زنجفیل رنده کرده یک دوم قاشق چایخوری

 

براکلی خرد کرده 100 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 150 گرم

 

شیر 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

خامه صبحانه 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

پاپریکا به میزان لازم

 

آووکادوی پوره کرده 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمک بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و پیازچه، سیر، زنجفیل، براکلی و قارچ را در آن تفت دهید. حالا شیر، خامه، جعفری، آویشن، نمک، فلفل و پوره آووکادو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس این مخلوط را به مواد درون تابه بیفزائید و هم بزنید. اکنون پاستا را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بکشید و سس فراهم کرده را رویش بریزید. آن‌گاه پاستا را با گوجه‌فرنگی خشک، پنیر سفید و زیتون سیاه بیارائید.   

 

برچسب ها: آشپزی بدون گوشتپاستا با سس آووکادوپاستا با آووکادوآشپزی با آووکادوپاستا بدون گوشت تعداد بازديد: 1423 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است