Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:19

پاستا فاگیولی

پاستا فاگیولی

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پاستا ................500 گرم

سیر له کرده .............  2 عدد

کره.............  50 گرم

لوبیا قرمز پخته............... 200 گرم

خامه............. 200 گرم

نمک  و فلفل سیاه  .............  به میزان لازم

فلفل قرمز ...........به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی ............  یک قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان............. به میزان دلخواه

آشپزباشی - کیان رنجبر :

 

روش تهیه

پاستا را در آب جوش و نمک بریزید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه سیر را با کره تفت دهید. نیمی از لوبیا را پوره کنید و همراه با خامه، باقیماندة لوبیا، نمک، فلفل، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی به سیر اضافه نمائید و اجازه دهید سس به خوبی گرم شود. سپس پاستا را به سس آماده کرده بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر پارمسان آن را بیارائید.

یادآوری: می‌توانید از پنیر گودا یا پنیر چدار نیز استفاده نمائید.

برچسب ها: پنیر پارمسانپاستا فاگیولیطرز تهیه پاستا فاگیولی تعداد بازديد: 476 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است