Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 06:01

خوراک دال عدس و گشنیز

خوراک دال عدس و گشنیز

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 زیره سبز 1 قاشق چایخوری

 

روغن کنجد 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خرد کرده 6 ساقه

 

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

 

کدو سبز خرد کرده  2 عدد متوسط

 

گوجه فرنگی خرد کرده 4 عدد متوسط

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 6 عدد

 

دال عدس 1 پیمانه (200 گرم)

 

گشنیز خرد کرده 50 گرم

 

آبلیموی تازه 4 قاشق سوپخوری

 

ادویه کاری 1 قاشق چایخوری

 

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

 

تخم مرغ آبپز 1 عدد

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

زیره و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و قدری آن را تفت دهید. آن‌گاه پیازچه و زردچوبه را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس کدو، گوجه‌فرنگی و قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا کدو نرم شود.

حالا به میزان کافی آب جوش و دال عدس را افزوده تا دال عدس بپزد. اکنون گشنیز، آبلیمو، کاری، نمک و فلفل را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر آن را بپزید. حالا خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری: در کنار این غذا از تخم‌مرغ پخته شده استفاده می‌کنند.

 

برچسب ها: خوراک دال عدس و گشنیزخوراک دال عدسخوراک عدس قرمزخوراک بدون گوشتخوراک با گشنیز تعداد بازديد: 2315 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است