Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 13:56

نودل برنجی با کلم برگ

نودل برنجی با کلم برگ

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن کنجد 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد کرده 1 عدد کوچک

 

پیازچه خرد کرده 6 ساقه

 

سیر له کرده 1 حبه

 

هویج پخته و رنده کرده 1 عدد

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 150 گرم

 

ساقه کرفس خلالی خرد کرده 1 پیمانه

 

کلم سفید خرد کرده 1 پیمانه

 

لوبیاچیتی پخته 1 پیمانه

 

نمک، فلفل، پاپریکا و جوز‌هندی به میزان لازم

 

رب انار 6 قاشق سوپخوری

 

نودل برنجی سفید 100 گرم

 

پنیر کرد 100 گرم

 

آب نارنج تازه 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

روغن، پیاز، پیازچه، و سیر را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و قدری تفت دهید. آن‌گاه هویج، قارچ، کرفس و کلم را بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید به مدت تقریبی 5 دقیقه.

حالا لوبیا، نمک، فلفل، پاپریکا، جوز‌هندی و رب انار را افزوده و مخلوط کنید. اینک در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق به‌جوش آورید. نودل را بپزید تا کمی نرم شود و در صافی بریزید.

حالا نودل را با مواد فراهم کرده، پنیر کرد و آب نارنج مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری: به جای نودل از برنج قهوه‌ای می‌توانید استفاده کنید.

 

برچسب ها: آشپزی گیاهیآشپزی بدون گوشتنودلنودل برنجی با کلم برگنودل با کلم تعداد بازديد: 938 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است