Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 آذر 1399 - 23:27

سمبوسۀ سبزیجات

سمبوسۀ سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

ژامبون خرد کرده 100 گرم

قارچ خرد کرده و تفت داده یک‌دوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای خرد کرده یک‌سوم پیمانه

فیله گوجه‌فرنگی خرد کرده از یک عدد کوچک

سوسیس خرد کرده 1 عدد کوچک

آویشن یک‌دوم قاشق چایخوری

سس پیتزا 1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا 150 گرم

خمیر فیلو  4 ورق

کره آبکرده  50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

ژامبون، قارچ، فلفل دلمه‌ای، فیله گوجه‌فرنگی، سوسیس و آویشن را در ظرف مناسبی بریزید. حالا سس پیتزا و پنیر را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس هر بار ورقه‌‌ای از خمیر فیلو را روی سطح میز کار بگذارید و یک قاشق سوپخوری از مواد فراهم کرده را روی خمیر بریزید و مانند سمبوسه بپیچید.

در سینی فر بچینید و رویش را با قلمو کره بمانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید تا خمیر طلایی شود.

برچسب ها: غذای مقرون به صرفهغذای تندغذای فوریسمبوسهآشپزباشیاعظم گلزارمنشآشپزی آسانسمبوسه سبزیجاتسمبوسه خوشمزهپیش غذای خوشمزه تعداد بازديد: 1020 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است