Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 20:37

رول سیب‌زمینی گوشتی

رول سیب‌زمینی گوشتی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

سیب‌زمینی رنده کرده......................3 عدد متوسط

گشنیز خرد کرده...................50 گرم

نمک و فلفل......................به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده.....................2 عدد

زعفران حلکرده.......................1 قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن...............به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا100.................. گرم

جعفری ریز خرد کرده...................برای تزئین

 

مواد میانی

گوشت چرخکرده.............350 گرم

پیاز رنده کرده................1 عدد متوسط

نمک و فلفل..................به میزان لازم

زردچوبه.........................یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز...................یک‌هشتم قاشق چایخوری

روغن مایع....................2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز ریز خرد کرده........................از هر کدام یک عدد کوچک

رب گوجه‌فرنگی.....................1 قاشق سوپخوری

قارچ ریز خرد کرده.................10 عدد

آب گرم....................250 میلی‌لیتر

پنیر موزارلای رنده کرده.....................100 گرم

روش‌تهیه

سیب‌زمینی، گشنیز، نمک، فلفل، تخم‌مرغ و زعفران را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه کاغذ نسوز روغنی را در سینی مناسبی قرار دهید. قدری با روغن سطح آن را آغشته کنید و مایع سیب‌زمینی را روی آن بریزید. سطح آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائی شود. حالا از فر بیرون آورید و مواد میانی را رویش بریزید و سطح آن را صاف کرده و آن را از لبه رول کنید. اینک پنیر را روی آن بریزید و رویش را با جعفری بیارائید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پنیر برشته شود. اکنون در ظرف مناسبی بگذارید و برش بزنید.

روش آماده‌سازی مواد میانی

گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به همراه روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، رب گوجه‌فرنگی و قارچ را افزوده و قدری دیگر تفت دهید. سپس آب را اضافه کنید و آن را بپزید تا آبش کاملا کشیده شود. حالا کمی صبر کنید تا مایه قدری خنک شود. پنیر را اضافه و مخلوط کنید.

برچسب ها: قارچزعفرانرول سیب‌زمینی گوشتیطرز تهیه رول سیب‌زمینی گوشتی تعداد بازديد: 147 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است