Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 05:53

املت فلفل و پنير

املت فلفل و پنير

shooroshirin

0 0

متوسط

3 دقیقه

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 2 نفر

تخم مرغ............ 4 عدد

نمك.......... يك هشتم قاشق چايخوري

فلفل سياه .............يك هشتم قاشق چايخوري

كره 2............. قاشق سوپخوري

فلفل دلمه‌اي سبز (خرد كرده)...........دوسوم پيمانه

فلفل دلمه‌اي قرمز (خرد كرده)............دوسوم پيمانه

پياز خرد كرده.......... يك چهارم پيمانه

ژامبون............. 4 ورق نازك

آووكادوي ورقه‌اي خرد كرده...............يك نصفه

پنير چدار................. 2 ورق

آشپزباشی - ايران كوهستاني :

 

روش‌تهیه

تخم مرغ‌ها، نمك و فلفل سياه را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه 1 قاشق سوپخوري از كره را در تابه‌اي به قطر 25 سانتيمتر، بريزيد و روي اجاق آب كنيد. سپس فلفل‌هاي دلمه‌اي‌ و پياز را به كره بيفزائيد و 3دقيقه تفت دهيد تا سبزيجات نرم شوند. حالا سبزيجات را از تابه درآوريد و گرم نگه داريد. اكنون باقيماندة كره را در همان تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد.

 آن‌گاه در حدود يك دوم پيمانه از ماية تخم مرغ را درون تابه بريزيد و يك چهارم از مخلوط  سبزيجات پخته را رويش بگذاريد و صبر كنيد املت بپزد. سپس نيمي ازورقه‌هاي ژامبون، نيمي از آووكادو و نيمي از پنير را روي املت بچينيد و به كمك كفگير، نيمة ديگر املت را روي اين مواد برگردانيد. به همين ترتيب املت بعدي را نيز آماده كنيد و براي پذيرائي، در بشقاب گرم و مناسبي بگذاريد.

برچسب ها: پنیر چداراملتاملت سبزیجاتژامبونطرز تهیه املت فلفل و پنیرآوواکادو تعداد بازديد: 140 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟