Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 14:03

پاستا با سس پنیر گودا

پاستا  با سس پنیر گودا

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 

روغن زیتون  ............   1 قاشق سوپخوری

سینه‌ی مرغ (بدون پوست و استخوان)   .........  1 كیلوگرم

كره   ..........  50 گرم

سیر  ..........   3 حبه

آرد   ........... 150 گرم

خامه‌ی ساده   ............  200 گرم

ماست پرچرب    ........... 400 میلی‌لیتر

پیازچه‌ی خردكرده  ............   یك‌چهارم پیمانه

پنیر گودای رنده كرده   ..............  250 گرم

پاستا  ..............   500 گرم

نمك و فلفل  ...........   به میزان لازم

طرز تهیه :

روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و گرم كنید. سینه‌ی مرغ را به قطعات مستطیل شكل 1×3 سانتیمتر خرد كنید و در روغن سرخ نمائید. بعد آن‌ها را از تابه درآورید و كره را درون تابه بریزید. سیر را رنده كنید و در كره تفت دهید.

 

اكنون آرد را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید. پس از حدود یك دقیقه، خامه، ماست، پیازچه و در آخر، پنیر گودا را به سس اضافه نمائید و چند دقیقه صبر كنید تا پنیر آب شود. بعد سس را از روی حرارت بردارید. اینك نمك و فلفل به سس بیفزائید و مرغ را داخل سس بریزید و به مدت 15-20 دقیقه روی حرارت نگه دارید تا مرغ بپزد. حالا پاستا را مطابق دستورالعمل‌های پیشگفته بپزید و همراه با سس پنیر گودا میل كنید.

برچسب ها: پاستاپاستا با پنیرپاستا با مرغپنیر گوداطرز تهیه پاستا با پنیر گودا تعداد بازديد: 110 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است