Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 10 مهر 1399 - 19:17

خوراك كلم و اسفناج (گیاهی)

خوراك كلم و اسفناج (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مخصوص سرخ كردنی 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز قرمز خلالی خرد كرده 1 عدد متوسط

 

كلم‌برگ رشته‌ای خرد كرده 1 عدد كوچك

 

اسفناج خرد كرده 500 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 150 گرم

 

پنیر كرد (محلی) خرد كرده 100 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

جوانه‌ی ماش در صورت تمایل 1 پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. آن‌گاه كلم را بیفزائید و 10دقیقه تفت دهید.

حالا اسفناج، قارچ، پنیر، نمك، فلفل و زعفران را اضافه كنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس در تابه ‌را بگذارید و 10دقیقه خوراك را بپزید.

اكنون زنجفیل را بیفزائید و خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با جوانه‌ی ماش و برنج میل نمائید.

یادآوری: می‌توانید پنیر را به تكه‌های مكعبی خرد كنید، در كمی زعفران حلكرده بغلتانید و در كنار غذا از آن استفاده نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکغذای گیاهیآشپزی گیاهیخوراك كلم و اسفناجخوراک کلمخوراک اسفناج تعداد بازديد: 940 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است