Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 15:32

كته بلغور و قارچ (گیاهی)

كته بلغور و قارچ (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پیاز 2 عدد متوسط

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای رنگی 1 عدد

 

بلغور گندم 1 پیمانه

 

گشنیز تازه 100 گرم

 

قارچ 200 گرم

 

پودر كاری یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل قرمز به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی در صورت تمایل 1 قاشق سوپخوری

 

آب گوجه‌فرنگی نیم لیتر

 

رشته‌ی پلوئی 100 گرم

 

كره‌ی گیاهی 25 گرم

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

پیاز را مكعبی خرد كنید و در روغن تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را نیز خردكنید. بلغور را هم به مدت نیم ساعت بخیسانید و با‌ آب كمی بپزید تا نیم‌پز شود.

سپس گشنیز و قارچ را خرد كنید و با پیاز و فلفل دلمه‌ای كمی تفت دهید. حالا ادویه‌ی كاری، نمك و فلفل و كمی رب بیفزائید.

بلغور نیم‌پز آب‌‌گرفته را با آب گوجه و مخلوط بالا تركیب سازید. بعد رشته‌ی پلوئی را اضافه نمائید و صبر كنید كمی دم بكشد.

در پایان، در صورت دلخواه كمی كره‌ی‌آب‌كرده به آن بیفزائید و از خود پذیرائی نمائید. 

نكته‌ی خواندنی

از مهمترین اثرات گندم می‌توان به كاهش دهنده چربی خون، ضد سرطان، محافظ عصب و ضد كم‌خونی اشاره نمود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای گیاهیآشپزی گیاهیآشپزی با بلغورآشپزباشیكته بلغور و قارچآَشپزی با قارچ تعداد بازديد: 923 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است