Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 16:28

اسنک مرغ

اسنک مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۴ عدد
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد درشت
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نان تست ۱۲ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و ادویه های ترکیب شوند.

در این مرحله فیله های مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. حالا فیله ها را در حدی که تغییر رنگ دهند تفت می دهیم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

تفت دادن مواد را ادامه می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و آب اضافی شان به طور کامل تبخیر شود. در اخر مقداری نمک و ادویه به مواد اضافه می کنیم و تابه را کنار می گذاریم. حالا خشکی های اطراف نان های تست را با یک کارد تیز برش می زنیم.

روی هر نان تست مقداری از مایه مرغ می ریزیم، سپس مقداری پنیر روی مایه مرغ می ریزیم و در آخر یک نان تست دیگر روی مایه مرغ و پنیر پیتزا قرار می دهیم و با کف دست کمی فشار می دهیم تا نان ها به هم بچسبند.

یکی از نکاتی مهمی که هنگام درست کردن اسنک باید توجه داشته باشیم این است که حتما مواد را در مرکز نان تست بریزیم و حداقل از کناره های نان تست یک سانتی متر فاصله داشته باشد تا زمان پخت بیرون نریزد.

حالا نان تست کامل را داخل ساندویچ ساز قرار می دهیم و درب ساندویچ ساز را می بندیم تا اسنک ها اماده شود. در اخر اسنک های اماده شد را از وسط از هم جدا می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با سس کچاپ خانگی سرو می کنیم.

تعداد بازديد: 19 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است