Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 17:41

ماكارونی با سس گوجه فرنگی و بامیه (گیاهی)

ماكارونی با سس گوجه فرنگی و بامیه (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 1 حبه

 

گوجه‌فرنگی پوره كرده 4 عدد متوسط

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پاپریكا 1 قاشق چایخوری

 

اُرگانو 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

بامیه‌ی ریز 200 گرم

 

ماكارونی ‌شكل‌دار 200 گرم

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

ابتدا در تابه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آن‌گاه سیر و پوره‌ی گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید.

حالا رب‌ گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، پاپریكا، اُرگانو و شكر را اضافه كنید و 5 دقیقه سس را بپزید.

سپس بامیه را به آن بیفزائید و صبر كنید تا بامیه بپزد. حالا ماكارونی را در آب جوش و نمك بپزید و بعد در آبكش بریزید.

اكنون ماكارونی را با سس و بامیه مخلوط نمائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش اُرگانو بپاشید.

 

برچسب ها: پاستاآموزش آشپزیغذای گیاهیآشپزی گیاهیماکارونی با سس گوجه فرنگیسس ماکارونیماکارونی و بامیه تعداد بازديد: 3701 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است