Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 14 خرداد 1399 - 04:00

پلوی آجیلی

پلوی آجیلی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 برنج ایرانی 300 گرم

 

لوبیا چشم بلبلی  170 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 150 گرم

 

کره گیاهی 50 گرم

 

هویج خلالی خرد کرده 1 عدد درشت

 

شکر قهوه‌ای 1 قاشق چایخوری

 

زعفران حلکرده 4 قاشق سوپخوری

 

خلال پسته 20 گرم

 

خلال بادام 20 گرم

 

کشمش طلائی 30 گرم

 

گلاب 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

روغن کنجد 2 قاشق سوپخوری

 

زرشک 20 گرم

 

شکر 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه لوبیا را در آب بخیسانید و بپزید. سپس قارچ را همراه با نیمی از کره در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.

حالا هویج را نیز همراه با باقیمانده کره، شکر و نیمی از زعفران، در تابه دیگری بریزید و تفت دهید. اکنون خلال پسته، بادام و کشمش را در گلاب بخیسانید و بعد در روغن کنجد تفت دهید.

آن‌گاه برنج را در ظرف مناسبی بریزید و باقیمانده زعفران، مخلوط هویج، قارچ و آجیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک پلو را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، روی حرارت ملایم دم کنید. حالا برنج را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید و با زرشک تفت داده با شکر و اندکی زعفران، بیارائید.  

 

برچسب ها: انواع پلوپلوی آجیلیپلو با مخلوط مغزهاپلوی رنگینپلوی مجلسی تعداد بازديد: 1042 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است