Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 13:32

خورش آلو‌اسفناج با مرغ

خورش آلو‌اسفناج با مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن به میزان لازم

فیلة مرغ خرد کرده 500 گرم

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

اسفناج پاک کرده یک و نیم کیلوگرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

آلو 200 گرم

استاک مرغ 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در ظرف مناسب مایکروویو 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید. آن‌گاه فیله مرغ و پیاز را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا ظرف را درون مایکروویو قرار دهید، سرپوش را بگذارید و مایکروویو را با قدرت 100 درصد به مدت 15 دقیقه روشن کنید. (در این فاصله یکی دو بار مرغ را هم بزنید).

سپس ظرف‌ حاوی مرغ را از دستگاه خارج نمائید و اسفناج، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا با قدرت 80 درصد 5 دقیقه دیگر آن را بپزید. اینک آلو خیسانده را به همراه یک پیمانه استاک مرغ به خورش اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه با قدرت 80 درصد خورش را در دستگاه مایکروویو بپزید.

حالا خورش را از دستگاه بیرون آورید و در ظرف مناسبی بکشید و همراه با چلو سرو نمائید.

برچسب ها: خورش آلو اسفناجانواع خورشآشپزباشیاعظم گلزارمنشآشپزی با ماکروویوخورش سنتی ایرانیخورش آلو اسفناج با مرغطرزتهیه خورش آلو اسفناج با مرغ تعداد بازديد: 478 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است