Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 16:10

تاج بره

تاج بره

shooroshirin

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

سیر رنده کرده4 حبه
سس سویا 4 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
زنجفیل رنده کرده1 قاشق چایخوری
روغن زیتون6 قاشق سوپخوری
عسل1 قاشق چایخوری
پودر آویشن1 قاشق جایخوری
رزماری تازه2 شاخه 5 سانتیمتری
سرکهیک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)
پودر پیاز3 قاشق سوپخوری
دنده گوسفندی به همراه راسته1 عدد
هویج، فلفل دلمه‌ای و پیاز    از هر کدام 1 عدد

آشپزباشی - مریم عکاف :

روش‌تهیه

سیر، سویا سس، فلفل سیاه، زنجفیل، روغن زیتون، عسل، آویشن، رزماری، سرکه و پودر پیاز را داخل کاسه ریخته، با قاشق مخلوط نمائید. آن‌گاه سس آماده را روی دنده بریزید و خوب ماساژ دهید و سه ساعت داخل یخچال استراحت دهید. سپس با دست دنده را به شکل تاج گرد کنید و با نخ ببندید. اینک داخل ظرف بگذارید. سبزیجات را خرد کنید و دور دنده بریزید. یک پیمانه آب اضافه کرده و روی دنده را با فویل بپوشانید. سپس دنده را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 2 ساعت بپزید.

یادآوری

 این غذا را می‌توانید با برنج سرو کنید.

برچسب ها: ادویه گوشتتاج برهگوشت برهطرز تهیه تاج بره تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است