Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:36

دلمه بادمجان با پنیر و گوجه فرنگی

دلمه بادمجان با پنیر و گوجه فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له کرده 1 حبه

 

پیازچه خرد کرده 4 ساقه

 

پودر کاری 1 قاشق چایخوری

 

زنجفیل خرد کرده 1 قاشق چایخوری

 

نمک و زردچوبه به میزان لازم

 

فلفل سبز تند ریز خرد کرده 1 عدد

 

هویج خرد کرده 1 عدد کوچک

 

گوجه فرنگی خرد کرده 2 عدد

 

بادمجان دلمه‌ای 6 عدد کوچک

 

پنیر سفید 50 گرم

 

گشنیز خرد کرده 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیر و پیازچه را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا پودر کاری، زنجفیل، نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. اینک هویج و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و با حرارت ملایم 10 دقیقه بپزید.

سپس بادمجان‌ها را از وسط به دو قسمت برش بزنید، درون بادمجان را قدری خالی کنید . اکنون نمک بزنید و داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد کبابی کنید.

سپس با مواد فراهم کرده درون بادمجان‌ها را پر کنید و از مخلوط پنیر و گشنیز روی آن‌ها را بپوشانید و به مدت تقریبی 5 دقیقه در فر آن را گریل کنید. حالا بادمجان‌های پر شده را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با زیتون و گوجه گیلاسی آن را بیارائید.

یادآوری: در صورت تمایل از مغز بادمجان‌های خارج کرده می‌توانید با مواد تهیه شده ترکیب کنید.

 

برچسب ها: انواع دلمهدلمه بادمجان با پنیر و گوجه فرنگیدلمه بادمجان و پنیردلمه بدون گوشتدلمه بادمجان گیاهی تعداد بازديد: 1527 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است