Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:41

ته‌چین زیتون

ته‌چین زیتون

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

برنج آبکش  شده......................3 پیمانه

زعفران دم کرده....................3 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ................. 3 عدد(2 عدد زرده، یک عدد کامل)

ماست..................3 قاشق غذاخوری

زیتون دو رنگ (سبز و سیاه)......................به اندازه لازم

بیکینگ‌پودر....................یک قاشق مرباخوری

روغن مایع......................یک‌دوم پیمانه

نمک......................یک پنسه

روش‌تهیه

برنج را آبکش کرده، کنار بگذارید. بعد تخم‌مرغ ها را با همزن برقی بزنید، به حدی که حجم آن زیاد شود. ماست، زعفران، بیکینگ‌پودر و نیمی از روغن را  به مواد اضافه کرده، مجدداً یک دور با همزن زده،  نیمی از پلو را اضافه کنید. در آخر نمک را هم اضافه کرده و هم بزنید. از همان روغنی که دارید ته و بدنه قالب را چرب کرده و زیتون‌ها را به ترتیب رنگ ‌بندی یک دور سبز و یک دور سیاه در کف قالب بچینید. ته‌چین را روی زیتون‌ها ریخته و با پشت قاشق صاف کرده، در اتمام کار با کف دست چرب شده تتمه پلو را پرس کرده و حسابی فشار دهید. مابقی روغن را روی پلو داده، روی ته‌چین را با فویل بپوشانید و با چنگال چند عدد شیار روی فویل ایجاد کرده و به مدت نیم ساعت در فری که با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد از 20 دقیقه قبل گرم شده است، قرار دهید.  بعد از نیم ساعت فویل را برداشته و مجدداً به مدت 10 دقیقه ته چین را در فر قرار دهید تا بپزد. بعد ته چین را از فر خارج کرده، دور ته‌چین را با کارد از قالب جدا کرده و در ظرف سرو برگردانید و با ماست کیسه‌ای تزیین کنید.

یادآوری

همیشه تزیین روی کار بایستی از مواد تشکیل دهنده‌ی غذای مورد نظر باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیته چینزیتونزعفران تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است