Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 02:30

كوكوی كدو سبز با كنجد (گیاهی)

كوكوی كدو سبز با كنجد (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گل كلم 1 عدد (300 گرم)

 

لوبیا سبز خردكرده  20 عدد

 

پیازچه‌ی ریزخردكرده 6 ساقه

 

كدوسبز خردكرده 3 عدد متوسط

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ همزده 4 عدد

 

فلفل قرمز یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كنجد خام 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

در قابلمه‌ی مناسبی آب و نمك بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه گلچه‌های گل كلم را جدا كنید و در حدود 5 دقیقه، در آب جوش بپزید.

حالا گل‌كلم را از قابلمه در آورید و لوبیاسبز را در همان قابلمه به مدت تقریبی 5 دقیقه بپزید.

سپس گل‌كلم، لوبیا سبز، پیازچه، كدو سبز، زعفران، زردچوبه، تخم‌مرغ‌ها، فلفل قرمز و كنجد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اینك اندكی روغن در تابه‌ی مناسبی بریزید  و روی اجاق گرم كنید. حال مایه‌ی فراهم‌كرده‌ی كوكو را در روغن بریزید و صبر كنید تا یك‌ طرف كوكو بپزد و برشته شود.

اكنون كوكو را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. آن‌گاه كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با کدوانواع کوکوکوکو و کتلتآموزش کوکوکوکوی کدوكوكوی كدو سبز با كنجد تعداد بازديد: 992 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است