Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 آذر 1399 - 00:00

شوید پلو با نخودفرنگی | نخود فرنگی پلو با شوید

شوید پلو با نخودفرنگی | نخود فرنگی پلو با شوید

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

برای پخت شوید پلو با نخودفرنگی یا نخود فرنگی پلو با شوید به مواد زیر نیاز است:

برنج ایرانی 300 گرم (2 پیمانه)

 

روغن کنجد 4 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خرد کرده 4 ساقه

 

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

لپه باقلای زرد خیسانده 1 پیمانه

 

نخودفرنگی تازه 1 پیمانه

 

شیر 4 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلکرده 6 قاشق سوپخوری

 

کره گیاهی 25 گرم

 

کنجد خام 1 قاشق سوپخوری

 

شوید خرد کرده 50 گرم

 

روغن کنجد (اضافی) 2 قاشق سوپخوری

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

برنج را بخیسانید و آبکش کنید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. حالا زردچوبه، لپه باقلا، نخودفرنگی و به میزان کافی آب بیفزائید و آن را بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود.

اینک شیر، 4 قاشق سوپخوری از زعفران، کره، کنجد و کمی نمک را در قابلمه مناسبی مخلوط کنید، قدری از برنج را در قابلمه بریزید، رویش از مخلوط باقلا و نخود بریزید و با لایه‌ای از برنج رویش را بپوشانید.

حالا باقیمانده برنج را با شوید مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزائید. اکنون زعفران باقیمانده و روغن کنجد (اضافی) را روی سطح پلو بدهید و به مدت تقریبی 45 دقیقه پلو را دم کنید.

حالا پلو را در دیس مناسبی بکشید و در صورت دلخواه رویش را با قارچ بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید چوب دارچین را در لابه‌لای برنج قرا دهید.

 

برچسب ها: پلوی گیاهیآشپزی بدون گوشتشوید پلو با نخودفرنگیشوید پلوسبزی پلو تعداد بازديد: 2706 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است